Mon. Dec 5th, 2022

Trumpin nykyinen ja entinen vaimo hymyilivät aurinkoisesti kameroille Tiffany Trumpin harjoitusillallisilla.

12.11. 16:54

Ex-presidenttiDonald Trumpin Mar-a-Lago -kartanossa valmistaudutaan suureen juhlaan, kun Trumpin tytär Tiffany Trump astelee alttarille miljardiperijä Michael Boulosin kanssa.

Perjantaina Floridan Palm Beachilla sijaitsevassa Mar-a-Lagossa järjestettiin häiden harjoitusillalliset, joihin koko Trumpin perhe osallistui.

Lue lisää:Lehtiväite: Donald Trumpin Tiffany-tyttären häiden kulisseissa kuohuu – Melania Trump kimpaantui miehensä tempauksesta

Tiffanyn isosisko Ivanka Trump julkaisi Instagramissaan kuvan puolisonsa ja lastensa kanssa. Ivanka juhli harjoitusillallisilla pinkissä asussa.

Juhlavieraat ovat amerikkalaismedioiden mukaan julkaisseet runsaasti kuvamateriaalia juhlahumusta Instagram-tileillään, mutta Yhdysvalloissa eniten huomiota on kerännyt People-lehden julkaisema kuva, jossa Donald Trump poseeraa nykyisen ja entisen vaimonsa kanssa.

Trumpin vaimo Melania Trump ja ex-vaimo Marla Maples ovat esiintyneet hyvin harvakseltaan yhdessä julkisuudessa.

Trump oli naimisissa Marla Maplesin kanssa 1993–1999. Liitosta syntyi tytär Tiffany.

Muiskis! Donald Trumpin ja Marla Maplesin hääonnea vuodelta 1993. Kuva: Sonia Moskowitz

Donald Trumpin tiedetään tavanneen mallina työskennelleen Melanian vuonna 1998, jolloin Trump ja Maples olivat vielä virallisesti naimisissa. Amerikkalaismedioiden mukaan Trumpin ja Maplesin liitto oli kuitenkin tuolloin jo ohi ja Maples asui parin Tiffany-tyttären kanssa kahdestaan.

Donald Trump ja Melania Trump tapasivat vuonna 1998. Häitä tanssittiin vuonna 2005. Kuva: Stefani Reynolds – Pool Via Cnp

Julkisuutta välttelevä Melania ei ole koskaan kommentoinut, millaisissa väleissä hän on aviomiehensä ex-vaimon kanssa. Myöskään Maples ei ole puhunut julkisuudessa Melaniasta, mutta Maples on harmitellut, että Donald Trump ei ollut kovinkaan läsnäoleva isä Tiffanyn lapsuudessa.

– Tiffany haluaisi tuntea isänsä paremmin ja viettää hänen kanssaan yhtä paljon aikaa kuin muut sisaruksensa, Maples sanoi vuonna 2016 New York Timesin haastattelussa.

Marla Maples kuvattuna tyttärensä Tiffanyn kanssa 2014. Kuva: Zelig Shaul

Melania puolestaan kuvaili Harper’s Bazaarin haastattelussa vuonna 2016, ettei hän näe itseään Donald Trumpin lasten äitihahmona.

– Lapset ovat jo aikusia. En ole heille äitihahmo. Olen heidän ystävänsä ja olen heidän tukenaan kun tarvitaan.

Maplesin ja Donald Trumpin ensimmäisen vaimon Ivana Trumpin mutkikkaat välit sen sijaan olivat yleisessä tiedossa.

Donald Trumpin ja Marla Maplesin suhde alkoi, kun Trump oli vielä naimisissa Ivanan kanssa. Ivana sai tietää miehensä toisesta naisesta vuonna 1990, kun hän ja Marla Maples kohtasivat yllättäen Aspenin laskettelurinteissä, jonne Trump oli lennättänyt niin perheensä kuin rakastajattarensakin.

– Marla tuli luokseni, esitteli itsensä ja sanoi ”rakastan aviomiestäsi, rakastatko sinä häntä?”. Minä käskin häntä häipymään, Ivana Trump kertasi tv-haastattelussa vuonna 1991.

Ivana Trump sai tietää Donald Trumpin ja Marla Maplesin suhteesta kesken perheloman. Kuva: Dennis Van Tine

Lehtitietojen mukaan Ivana järjesti julkkisten suosimassa Aspenissa melkoisen show’n. Hänen kerrotaan huutaneen solvauksia Maplesille ja heittäneen tätä lumipallolla. Molemmilla naisilla oli identtiset laskettelupuvut, jotka Donald Trump oli heille ostanut.

Donald Trump kertasi vaimonsa ja rakastajattarensa kärhämää ABC Newsin haastattelussa vuonna 1994 omaperäiseen tyyliinsä.

– Vieressäni seisoi lihava mies, joka ei ollut kovinkaan viehättävä. Hän sanoi, ”Donald, asiat voisivat olla huonomminkin”. Hän sanoi käyneensä Aspenissa 20 vuoden ajan, eikä ollut koskaan päässyt treffeille. En koskaan unohda hänen sanojaan. Se kohotti mieltäni hieman. Vastasin, että asiat voisivat tosiaan olla huonommin, Trump runoili.

Source

By admin

%d bloggers like this: